Har kammade tillbaka

Min systerdotter gillar särskilt att leka med håret, du kan slå henne för dagar och kamma och sätta på det. Hon är också riktigt inblandad, att om hon behöver allt för att se perfekt, kan hon sätta en flät ett dussin gånger, för lite tid på att sätta på hårborstar eller klippa på den. De mest kära skolproduktionerna och bildandet till dem. Hennes skapelse, prinsessan Joker, var också kul och hon behövde en perfekt frisyr och kläder. Vid kontakt sank min mamma hennes lilla flätor med data som inte fanns i band. Då sa den här charmiga tjejen nej, nej och aldrig en gång. Faktiskt kommer jag att vänta i interiören .... så började det. Fyrtiofem minuters ledning och modellering. Hon såg vacker ut som en stor drottning. Och som det är med aristokrater, ändrade hon sig ganska snabbt. Att inte ta den sista, det har gått över två timmar sedan arbetets början. Oväntat ... helt förändrade tanken, men i hennes stil lät det lite som "nej, jag vill faktiskt inte, jag påminner mig inte om en aristokrat som ger henne mycket". Hon uppfann en ny frisyr, fastnade hennes hår i en lös kokas hud. Sedan, som hon sa ovan, är vi nu en händelse i att forma håret, så det gick helt enkelt. Hennes mamma, från någon sida av mig själv, skapades om några ögonblick.

De bästa hårnålarna för tjejer