Kamma har stilar

Min syster älskar att leka med hår, du kan slå henne för dagar, kamma och kombinera dem. Hon är också ordentligt involverad, som vill göra hela utseendet perfekt, kan hon ordna en fläta ett dussin gånger, för en stund sätta hårbågar på dem eller sätta in spännen. Han älskar skolföreställningar och fokuserar på dem. Hennes senaste roll som Princess Joker var också lätt och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och klänning. I början vred min mamma om ett dussin flätor med bågar kopplade till dem. Då sa den här vackra tjejen nej nej, inte en gång till. Ja, jag gör det i lockigt hår ... och det började. Fyrtiofem minuter överklockning utöver deras inriktning. Hon såg vacker ut som den enda prinsessan. Hur ändrade sig dock gästerna med bortskämda tjejer ganska snabbt igen? Antag inte att nästan två timmar har förflutit sedan komponeringen började. Plötsligt ... helt förändrade tanken, och i sitt tal lät det lite som "nej, jag vill verkligen inte, jag påminner mig inte om prinsessan, som är hennes slavflicka". Hon krävde en ny frisyr, hennes hår klippt i ansiktet av en fylld coca. Lyckligtvis, naturligtvis, som hon skapade ovan, testar vi för närvarande hennes hår, så den sista var väldigt snabb. Hennes mamma, på min egen sida, och jag var full av den nya.

Kontrollera var du ska köpa hårnålar